afrad2006
  •  afrad2006
  • 50.2% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
2013-06-17T15:14:49Z
Hi,
I have YAF running in SharePoint 2007 page viewer web part but when I clicked any of the following links it takes me out of the SharePoint. Any help will be appreciated.

Thanks
Abdul

My Profile My Inbox My Albums My Topics Logout Logged in as: logos\name Forum Search Members Team Help Admin Host Moderate
Sponsor
JP
  •  JP
  • 100% (Exalted)
  • YAF Leader
2013-06-24T20:29:25Z
I think you have to embed the YAF usercontrol item itself into a native Sharepoint page, and not as a page viewer web part. Haven't done it myself, so I may be totally off here...
He who asks a question is a fool for five minutes. He who does not ask a question remains a fool forever. [Old Chinese Proverb]
afrad2006
  •  afrad2006
  • 50.2% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
2013-07-02T13:27:24Z
Originally Posted by: JP 

I think you have to embed the YAF usercontrol item itself into a native Sharepoint page, and not as a page viewer web part. Haven't done it myself, so I may be totally off here...



Hi,
I created a Virtual directory (and put all my files in that folder) into my root folder. but some of the pages stays inside the SharePoint but When I click on Search or Forum it takes me out of the SharePoint.

Can Anyone help me?


Thanks
Abdul



DevPartner
2014-09-30T19:25:09Z
Hi

We have released a new version of YAF (Yet Another Forum.NET) integration module for SharePoint 2013.

Please find more information about it on the product details page here .

About Us

The YAF.NET is an open source .NET forum project. YAF.NET is supported by an team of international developers who are build community by building community software.

Powered by Resharper Donate with PayPal button

Project Twitter Updates

Copyright © YetAnotherForum.NET & Ingo Herbote. All rights reserved