1bposervices
2020-03-10T06:10:30Z
After forking to cloning YAF.SampleWebApplication , I encounter some error , in this file "Default.aspx.designer.cs". Any fix to this ? See Image below.

UserPostedImage

UserPostedImage

Sponsor
tha_watcha
2020-03-10T07:25:05Z
that happen because the dlls are not included in the repository.

Download the Zip package and copy the bin folder to your forked repository

https://github.com/YAFNE...Application-v2.31.02.zip 
UserPostedImage
1bposervices
2020-03-11T00:52:51Z
Originally Posted by: tha_watcha 

that happen because the dlls are not included in the repository.

Download the Zip package and copy the bin folder to your forked repository

https://github.com/YAFNE...Application-v2.31.02.zip 



It was fixed. Thanks!
1bposervices
2020-03-11T01:26:07Z
Kinda confuse to this error, I already downloaded and install that assembly but still error displayed. Any fix suggestion to this ? See image below

UserPostedImage

UserPostedImage
1bposervices
2020-03-11T01:55:19Z
Originally Posted by: 1bposervices 

Kinda confuse to this error, I already downloaded and install that assembly but still error displayed. Any fix suggestion to this ? See image below

UserPostedImage

UserPostedImage



Issue fixed. I googled it.

About Us

The YAF.NET is an open source .NET forum project. YAF.NET is supported by an team of international developers who are build community by building community software.

Powered by Resharper Donate with PayPal button

Project Twitter Updates

Copyright © YetAnotherForum.NET & Ingo Herbote. All rights reserved