arni2
  •  arni2
  • 56.6% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
2008-10-15T22:59:57Z
I added some posts in the forum, but the number of my posts is still 0...
Sponsor
Jaben
  •  Jaben
  • 100% (Exalted)
  • YAF Developer
2008-10-15T23:50:42Z
this is on v1.9.3?
arni2
  •  arni2
  • 56.6% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
2008-10-16T00:44:46Z
Yes.
in Database

yaf_Message
I see this:
http://gw.onev.org/db1.jpg 
and in yaf_User:
http://gw.onev.org/db2.jpg 

Also soon I will post A new Translation in Hebrew (the old one is very bad...)
test2005
2008-10-16T02:11:45Z

Try a IE cache dump or just wait awhile. Some providers have caching set very high. Useful, but annoying while developing!


.....the man in black fled across the desert..........and the gunslinger followed.....
arni2
  •  arni2
  • 56.6% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
2008-10-16T02:39:58Z
I dumped ie cache but I still have this problem
Jaben
  •  Jaben
  • 100% (Exalted)
  • YAF Developer
2008-10-16T12:28:11Z
My post count was 2854 before this post. Now it's...?
Jaben
  •  Jaben
  • 100% (Exalted)
  • YAF Developer
2008-10-16T12:30:01Z
Hmm, works fine on here.
arni2
  •  arni2
  • 56.6% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
2008-10-16T14:24:34Z
What do you think is the problem? files or database?
logan
  •  logan
  • 100% (Exalted)
  • YAF Leader
2008-10-17T03:40:31Z
Check your forums and see if the IS TEST checkbox is checked.

Posts don't count if checked
test
arni2
  •  arni2
  • 56.6% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
2008-10-17T05:13:44Z
Thank You! It works

About Us

The YAF.NET is an open source .NET forum project. YAF.NET is supported by an team of international developers who are build community by building community software.

Powered by Resharper Donate with PayPal button

Project Twitter Updates

Copyright © YetAnotherForum.NET & Ingo Herbote. All rights reserved