TheHonza
  •  TheHonza
  • 51.8% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
2009-10-26T12:24:46Z
😞

So I've been following http://wiki.yetanotherfo...xisting%20Application%20 (Revisited).ashx# so that I can synch the users etc from my base application, but once all done, if I go to www.domain.com/forum,  the forum redirects me to www.domain.com/default.aspx?g=info&i=7  (leaving out the forum). I have moved all the dlls and app_code to the root site, fused the web.configs etc setup <add key="YAF.Root" value="~/forum" /> but I must be missing something?
Sponsor
TheHonza
  •  TheHonza
  • 51.8% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
2009-10-26T20:12:17Z
Any ideas guys? Has anyone seen this before?
UserDiablo
2009-10-28T23:36:59Z
try setting YAF.BaseUrl in the config file to ~/forum (or whatever your path is)
TheHonza
  •  TheHonza
  • 51.8% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
2009-10-29T10:35:25Z
I tried that already, for some reason when I had ~/forum in the BaseURL it redirected to domain.com/forum/forum...it's really strange. Also, I tried all kinds of combinations with the BaseURL and Root attributes, nothing worked all either redirected somewhere else or did an infinite loop 😞

About Us

The YAF.NET is an open source .NET forum project. YAF.NET is supported by an team of international developers who are build community by building community software.

Powered by Resharper Donate with PayPal button

Project Twitter Updates

Copyright © YetAnotherForum.NET & Ingo Herbote. All rights reserved