Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.
8 Pages«<678
Options
View
Go to last post Go to first unread
Offline Jaben  
#106 Posted : Friday, September 26, 2008 5:12:02 PM(UTC)
Jaben


Rank: YAF Developer

Reputation:

Medals: Medal of Honor Key: Given to pillars of the community who are key players in the YAF community and project.YAF.NET Supporter: Loves YAF.NET!YAF.NET Supporter: Supports our efforts. Thank you.Medal of Honor for the Support King: Given to a community member who tirelessly answers tons of support questions.

Joined: 10/9/2004(UTC)
Posts: 2,549
Location: United States

Thanks: 142 times
Was thanked: 358 time(s) in 199 post(s)
juanp2 wrote:
Not sure if this would be on topic here, but a question for the developers. Why did you choose to go with writing custom user-role providers rather than just building off the built in ASP.NET ones?

Backwards compatibility with older YAF was impossible with the ASP.NET providers.

But you are FREE to use them if you want... it's not like the custom YAF providers are required. (only if you need backward compatibility.)
Offline dizzy0ny  
#107 Posted : Friday, September 26, 2008 6:27:18 PM(UTC)
dizzy0ny

Rank: Member

Reputation:

Joined: 9/26/2008(UTC)
Posts: 14

Jaben wrote:
It's your web.config... needs to include the YAF.* namespaces. Look at the web.config provided in the YAF v1.9.3 project.

Ah..beautiful. I assumed the web.config that was part of the source would have the appropriate settings. I basically cut and paste the settings in dev-recommended-web.config to web.config and now i am able to compile.

I also copied that to my main website that is hosting the YAF forum and of root for app.config, db.config, URLRewriter.config, mail.config.

I get further but then i try to browser to the forum i see this.


Quote:
Description: An error occurred during the parsing of a resource required to service this request. Please review the following specific parse error details and modify your source file appropriately.

Parser Error Message: Unknown server tag 'YAF:Forum'.

Source Error:


Line 18: <img src="~/images/YAFLogo.jpg" runat="server" alt="YetAnotherForum" id="imgBanner" /><br/>
Line 19: <form id="form1" runat="server" enctype="multipart/form-data">
Line 20: <YAF:Forum runat="server" ID="forum"></YAF:Forum>
Line 21: </form>
Line 22: </body>


Source File: /forum/YetAnotherForum.NET/Default.aspx Line: 20
Offline dizzy0ny  
#108 Posted : Friday, September 26, 2008 6:29:21 PM(UTC)
dizzy0ny

Rank: Member

Reputation:

Joined: 9/26/2008(UTC)
Posts: 14

that should read 'I also copied that to my main website that is hosting the YAF forum and ofcourse changed the root for entries that references app.config, db.config, URLRewriter.config, mail.config.'
Offline dizzy0ny  
#109 Posted : Saturday, September 27, 2008 1:19:22 AM(UTC)
dizzy0ny

Rank: Member

Reputation:

Joined: 9/26/2008(UTC)
Posts: 14

An thoughts on the above issue? I most likely is related to the web.config again i imagine, but i cant figure out why. All the dlls have been copied to the main website's bin.
I merged the YAF web.config with the main sites config. But still i am getting this error. I am wondering which line in the Web.Config helps the app 'know' about 'YAF:Forum' control?
Offline dizzy0ny  
#110 Posted : Saturday, September 27, 2008 3:06:14 AM(UTC)
dizzy0ny

Rank: Member

Reputation:

Joined: 9/26/2008(UTC)
Posts: 14

In previous versions of yaf, we had a "root" element that allowed us to indicate where the root of YAF files were. In the latest beta version, where does this element go and does it still exist?
Offline Jaben  
#111 Posted : Saturday, September 27, 2008 3:58:46 PM(UTC)
Jaben


Rank: YAF Developer

Reputation:

Medals: Medal of Honor Key: Given to pillars of the community who are key players in the YAF community and project.YAF.NET Supporter: Loves YAF.NET!YAF.NET Supporter: Supports our efforts. Thank you.Medal of Honor for the Support King: Given to a community member who tirelessly answers tons of support questions.

Joined: 10/9/2004(UTC)
Posts: 2,549
Location: United States

Thanks: 142 times
Was thanked: 358 time(s) in 199 post(s)
You need to copy the /App_Code directory to the application root including the .cs files in there.
Offline ash360  
#112 Posted : Sunday, September 28, 2008 9:41:16 AM(UTC)
ash360


Rank: YAF Commander

Reputation:

Joined: 3/27/2008(UTC)
Posts: 94

hi folks

where can i download 1.9.3 RC1 from

thank you in advanced
Visit my Forums: FORUMZ360.com
Offline Mek  
#113 Posted : Monday, September 29, 2008 12:27:19 AM(UTC)
Mek


Rank: YAF Developer

Reputation:

Medals: Medal of Honor Key: Given to pillars of the community who are key players in the YAF community and project.Medal of Honor for the Support King: Given to a community member who tirelessly answers tons of support questions.

Joined: 7/12/2005(UTC)
Posts: 1,705

Thanks: 5 times
Was thanked: 21 time(s) in 19 post(s)
Patience, my young padawan.
UserPostedImage

"It's a case of RTFM.. the only problem being we don't have a manual!"

When I post FP:Mek in a topic, I'm leaving my footprint there so I can track it once I get into coding/supporting. (Yes I stole this off Ederon Smile )
Offline ash360  
#114 Posted : Tuesday, September 30, 2008 3:22:02 AM(UTC)
ash360


Rank: YAF Commander

Reputation:

Joined: 3/27/2008(UTC)
Posts: 94

patience it is
Visit my Forums: FORUMZ360.com
Offline VagyokC4  
#115 Posted : Saturday, October 4, 2008 3:25:19 AM(UTC)
VagyokC4

Rank: Member

Reputation:

Joined: 6/17/2008(UTC)
Posts: 21

Jaben wrote:
YAF v1.9.3 BETA ( Dated 7/3/2008 )

BETA SOFTWARE: USE AT YOUR OWN RISK

July 3rd Update:

Jaben: Added Admin Password Reset function for User Editor.


Where do I find this functionality. I am unable to find in the User Control Panal... (I simply merged my older source version with the latest release)
I can find the new UserControl in the source, but the site doesn't seem to be calling it.

Any help would be appreciated.
Offline VagyokC4  
#116 Posted : Saturday, October 4, 2008 3:34:14 AM(UTC)
VagyokC4

Rank: Member

Reputation:

Joined: 6/17/2008(UTC)
Posts: 21

VagyokC4 wrote:
Jaben wrote:
YAF v1.9.3 BETA ( Dated 7/3/2008 )

BETA SOFTWARE: USE AT YOUR OWN RISK

July 3rd Update:

Jaben: Added Admin Password Reset function for User Editor.


Where do I find this functionality. I am unable to find in the User Control Panal... (I simply merged my older source version with the latest release)
I can find the new UserControl in the source, but the site doesn't seem to be calling it.

Any help would be appreciated.


Ok,

I tried to copy the source over again... (I think there was a problem with the merge functionality)

Now I see more new items, and when compiling I get the following error:

Error 1 'YAF.Controls.PMView' does not contain a definition for 'FromQueryString' G:\!DEV\DCLV\!YAF\YetAnotherForum.NET\pages\cp_pm.ascx.cs 63 24 G:\...\YetAnotherForum.NET\

Any ideas how to fix this so I can compile???
Offline VagyokC4  
#117 Posted : Saturday, October 4, 2008 3:45:38 AM(UTC)
VagyokC4

Rank: Member

Reputation:

Joined: 6/17/2008(UTC)
Posts: 21

VagyokC4 wrote:
VagyokC4 wrote:
Jaben wrote:
YAF v1.9.3 BETA ( Dated 7/3/2008 )

BETA SOFTWARE: USE AT YOUR OWN RISK

July 3rd Update:

Jaben: Added Admin Password Reset function for User Editor.


Where do I find this functionality. I am unable to find in the User Control Panal... (I simply merged my older source version with the latest release)
I can find the new UserControl in the source, but the site doesn't seem to be calling it.

Any help would be appreciated.


Ok,

I tried to copy the source over again... (I think there was a problem with the merge functionality)

Now I see more new items, and when compiling I get the following error:

Error 1 'YAF.Controls.PMView' does not contain a definition for 'FromQueryString' G:\!DEV\DCLV\!YAF\YetAnotherForum.NET\pages\cp_pm.ascx.cs 63 24 G:\...\YetAnotherForum.NET\

Any ideas how to fix this so I can compile???



Ok.. Ignore these last few posts... The problem was with WinRar trying to merge my older source with the newer source... Once I extracted to new folder, and then merged the files all seems to compile Smile Sorry for the posts...
Rss Feed  Atom Feed
Users browsing this topic
8 Pages«<678
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Notification

Icon
Error