Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.
3 Pages<123
Options
View
Go to last post Go to first unread
Offline kambiri  
#31 Posted : Friday, January 29, 2010 10:51:26 AM(UTC)
kambiri


Rank: YAF Forumling

Reputation:

Joined: 1/29/2010(UTC)
Posts: 2

herman_herman wrote:
kambiri wrote:
Danish Language.

Languagefile has been viewed in YAF 1.9.4 to avoid bad translation.



Hi.Thanks
Do you mind updating the language file based on latest revision?
I have attached it.




I'm new at this, maby I'm wrong to have done what I have. I have done the translation I needed and just wanted to share. I just don't have the time to do orders Smile Misunderstandings are easy to make and I'm not trying to be smart or to piss you off Smile but as I proceed I will upload if my own plans requires me to do more translation!
Offline vng127  
#32 Posted : Wednesday, February 3, 2010 11:08:05 AM(UTC)
vng127


Rank: YAF Forumling

Reputation:

Joined: 2/1/2010(UTC)
Posts: 2

good post
Offline bertb  
#33 Posted : Wednesday, December 1, 2010 10:50:10 AM(UTC)
bertb


Rank: YAF Camper

Reputation:

Joined: 5/29/2008(UTC)
Posts: 25

Thanks: 2 times
Was thanked: 6 time(s) in 5 post(s)
Dutch language file for 1.9.5 RTW. Translation of the help and email sections is still in progress Cool

Edit: Updated version with some small changes/typo fixes and the emails translated. Still need to translate most of the help system.

Edited by user Friday, December 3, 2010 5:07:17 AM(UTC)  | Reason: update

File Attachment(s):
dutch.xml (125kb) downloaded 104 time(s).
Never say "OOPS!" always say "Ah, Interesting!"
Offline ozgurcakar  
#34 Posted : Friday, February 25, 2011 9:47:02 PM(UTC)
ozgurcakar


Rank: YAF Camper

Reputation:

Joined: 7/13/2010(UTC)
Posts: 11

Thanks: 8 times
Hi
v1.9.4 later Turkish language pack has problem. "Login" button and Some articeles not seen at its position.
However "Joined" and "Location" not shows at Post pages. Its not an translation problem and its not an turkish.xml file problem. I solved this problem swithing culture "tr" to "en" inside of turkish.xml but if I do that v1.9.5.5 beta has another problems. To fix this I have switched to english.xml file culture to "tr"
Everything is good except date-time format. Its comes from US format I need TR format
How can I fixed all these problems???

<Resources xmlnsMadsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xmlnsMadsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema" language="Turkish" code="en">
<Resources xmlnsMadml="http://www.w3.org/XML/1998/namespace" xmlnsMadsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xmlnsMadsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema" language="English" code="tr">

Thanks
Ozgur Cakar

Edited by user Friday, February 25, 2011 9:48:21 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Offline hoandd  
#35 Posted : Thursday, July 28, 2011 4:23:41 AM(UTC)
hoandd


Rank: YAF Forumling

Reputation:

Joined: 7/26/2011(UTC)
Posts: 2

chắc là thế rồiCheesy Grin
Rss Feed  Atom Feed
Users browsing this topic
3 Pages<123
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Notification

Icon
Error