Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Login


2 Pages<12
Options
View
Go to last post Go to first unread
Offline tecman  
#16 Posted : 15 March 2019 15:01:22(UTC)
tecman


Rank: YAF All-the-Time

Reputation:

Joined: 20/09/2013(UTC)
Posts: 150

Thanks: 8 times
The same result on iPhone SE (no remnants from previous visits at all):
photo5215631937656433229.jpg
Offline tha_watcha  
#17 Posted : 15 March 2019 15:17:45(UTC)
tha_watcha


Rank: YAF.NET Project Lead

Reputation:

Medals: Medal of Honor: Portal Puzzle Master: Portal Puzzle Master for DNNMedal of Honor Key: Given to pillars of the community who are key players in the YAF community and project.DNN Master: DNN Module ManBug Killer Medal of Honor: Medal for being a kick-ass bug killer!Medal of Honor for the Support King: Support King! Amazing asset to the YAF.NET Community.

Joined: 06/03/2010(UTC)
Posts: 3,972
Germany

Thanks: 73 times
Was thanked: 1199 time(s) in 1027 post(s)
when i view the page online i can see still the value 75vw applied
Offline tecman  
#18 Posted : 15 March 2019 15:35:43(UTC)
tecman


Rank: YAF All-the-Time

Reputation:

Joined: 20/09/2013(UTC)
Posts: 150

Thanks: 8 times
I swear, forum.min.css on the server contains this setting:
Code:
.yafnet .code{max-width:65vw;}

Now my turn to ask - have you cleared the browser cache before accessing the forum page?
Offline tha_watcha  
#19 Posted : 15 March 2019 15:37:51(UTC)
tha_watcha


Rank: YAF.NET Project Lead

Reputation:

Medals: Medal of Honor: Portal Puzzle Master: Portal Puzzle Master for DNNMedal of Honor Key: Given to pillars of the community who are key players in the YAF community and project.DNN Master: DNN Module ManBug Killer Medal of Honor: Medal for being a kick-ass bug killer!Medal of Honor for the Support King: Support King! Amazing asset to the YAF.NET Community.

Joined: 06/03/2010(UTC)
Posts: 3,972
Germany

Thanks: 73 times
Was thanked: 1199 time(s) in 1027 post(s)
sorry i think now i found it

Code:
.yafnet .selectionQuoteable {
    max-width: 65vw;
    word-break: break-word;
}


and

Code:
.yafnet div.code div, .yafnet div.code
 {
    max-width: 65vw;
}
Offline tecman  
#20 Posted : 15 March 2019 15:47:06(UTC)
tecman


Rank: YAF All-the-Time

Reputation:

Joined: 20/09/2013(UTC)
Posts: 150

Thanks: 8 times
No effect...
Do you have an Android phone (or an emulator) to check your suggestions?
Offline tha_watcha  
#21 Posted : 15 March 2019 15:48:07(UTC)
tha_watcha


Rank: YAF.NET Project Lead

Reputation:

Medals: Medal of Honor: Portal Puzzle Master: Portal Puzzle Master for DNNMedal of Honor Key: Given to pillars of the community who are key players in the YAF community and project.DNN Master: DNN Module ManBug Killer Medal of Honor: Medal for being a kick-ass bug killer!Medal of Honor for the Support King: Support King! Amazing asset to the YAF.NET Community.

Joined: 06/03/2010(UTC)
Posts: 3,972
Germany

Thanks: 73 times
Was thanked: 1199 time(s) in 1027 post(s)
Originally Posted by: tecman Go to Quoted Post
No effect...
Do you have an Android phone (or an emulator) to check your suggestions?


Remove the

Code:
.yafnet div.code div, .yafnet div.code {
    max-width: 85vw;
}


from the theme.css

Offline tecman  
#22 Posted : 15 March 2019 15:54:07(UTC)
tecman


Rank: YAF All-the-Time

Reputation:

Joined: 20/09/2013(UTC)
Posts: 150

Thanks: 8 times
Yeah, that finally works!!

As for me, 65vw is so small. I would use 90vw or a value near it.
Offline tecman  
#23 Posted : 15 March 2019 15:59:07(UTC)
tecman


Rank: YAF All-the-Time

Reputation:

Joined: 20/09/2013(UTC)
Posts: 150

Thanks: 8 times
But I do not like how it looks on a big pc screen:
2019-03-15_16h57_55.png
As you can see, there is much space for code blocks, but they are just 750px limited...
Offline tecman  
#24 Posted : 15 March 2019 16:03:53(UTC)
tecman


Rank: YAF All-the-Time

Reputation:

Joined: 20/09/2013(UTC)
Posts: 150

Thanks: 8 times
To make consistent look for all code/quote/attachment blocks, I simply removed .yafnet .code{max-width:750px;} from forum.min.css. Agreed?
Offline tecman  
#25 Posted : 15 March 2019 16:15:26(UTC)
tecman


Rank: YAF All-the-Time

Reputation:

Joined: 20/09/2013(UTC)
Posts: 150

Thanks: 8 times
A quick recap:

1) Remove the following from Content/forum.min.css:
Code:
.yafnet .code{max-width:750px;}


2) Remove the following from themes/Yafmobile/theme.css:
Code:
.yafnet div.code div, .yafnet div.code {
    max-width: 85vw;
}


3) Add the following to Content/forum.min.css:
Code:
.yafnet .selectionQuoteable{max-width: 75vw;word-break: break-word;}.yafnet div.code div, .yafnet div.code{max-width:75vw;}


This creates a more or less acceptable look on both Android phone and big pc screen.

How I am tired of all this... Something like this good look should be available out-of-the-box.
Offline tha_watcha  
#26 Posted : 15 March 2019 18:31:01(UTC)
tha_watcha


Rank: YAF.NET Project Lead

Reputation:

Medals: Medal of Honor: Portal Puzzle Master: Portal Puzzle Master for DNNMedal of Honor Key: Given to pillars of the community who are key players in the YAF community and project.DNN Master: DNN Module ManBug Killer Medal of Honor: Medal for being a kick-ass bug killer!Medal of Honor for the Support King: Support King! Amazing asset to the YAF.NET Community.

Joined: 06/03/2010(UTC)
Posts: 3,972
Germany

Thanks: 73 times
Was thanked: 1199 time(s) in 1027 post(s)
Sure, I will implement this in the next big fix release. I'm working on to separate versions right now. I can't test all the use cases anymore with the old version.

The new version with the new layout is mobile first.

P.s. Did this also solves the issue with the buttons in the cookie Dialog?
Offline tecman  
#27 Posted : 18 March 2019 16:11:25(UTC)
tecman


Rank: YAF All-the-Time

Reputation:

Joined: 20/09/2013(UTC)
Posts: 150

Thanks: 8 times
No, the buttons in the cookie dialog are still aligned awkwardly.

Why don't you place these buttons below the text? It could be a simple table-based layout with two rows - one row for text, the other for the buttons. This would solve all problems. Keep it simple :)

Edited by user 18 March 2019 16:13:18(UTC)  | Reason: Not specified

Offline tecman  
#28 Posted : 19 March 2019 15:40:13(UTC)
tecman


Rank: YAF All-the-Time

Reputation:

Joined: 20/09/2013(UTC)
Posts: 150

Thanks: 8 times
Look at the following long screenshot demonstrating how our forum page looks with all our recent changes in the css files:
Screenshot_20190319_163407_com.android.chrome.jpg (1,408kb) downloaded 3 time(s).
Pay attention to the sizes of the quotes, code and file attachment blocks. See, they have different widths and left/right margins? I think they should have the same alignment parameters. Fix it in the next servicing update, PLEASE.

BTW, these blocks are now positioned and sized correctly in the non-mobile version of the forum.
Rss Feed  Atom Feed
Users browsing this topic
2 Pages<12
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Notification

Icon
Error