#1
I have Installed Forum module and placed it on a page ,after placing module on page iam getting below error.so please help me how can i resolve this error.


Forum Error
Error Unable to connect to the Database. Exception Message: A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server. The server was not found or was not accessible. Verify that the instance name is correct and that SQL Server is configured to allow remote connections. (provider: SQL Network Interfaces, error: 26 - Error Locating Server/Instance Specified) (-1)
Please contact the administrator if this message persists.

Note If you are the administrator, and need help with this problem, then Turn off CustomErrors in your web.config.
Topic Starter
  • madhav
  • Rank: YAF Forumling
  • Reputation:
    Neutral
    51.8%
  • Joined: 27/06/2019
  • Posts: 3
#2
Originally Posted by: madhav

I have Installed Forum module and placed it on a page ,after placing module on page iam getting below error.so please help me how can i resolve this error.


Forum Error
Error Unable to connect to the Database. Exception Message: A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server. The server was not found or was not accessible. Verify that the instance name is correct and that SQL Server is configured to allow remote connections. (provider: SQL Network Interfaces, error: 26 - Error Locating Server/Instance Specified) (-1)
Please contact the administrator if this message persists.

Note If you are the administrator, and need help with this problem, then Turn off CustomErrors in your web.config.


Did you select the correct connection string?


UserPostedImage
  • tha_watcha
  • Rank: YAF.NET Project Lead
  • Reputation:
    Exalted
    100%
  • Medals:
    Medal of Honor: Portal Puzzle Master: Portal Puzzle Master for DNNMedal of Honor Key: Given to pillars of the community who are key players in the YAF community and project.DNN Master: DNN Module ManBug Killer Medal of Honor: Medal for being a kick-ass bug killer!Medal of Honor for the Support King: Support King! Amazing asset to the YAF.NET Community.
  • Joined: 06/03/2010
  • Posts: 4,020
  •  Germany
  • Thanks: 73 times
  • Was thanked: 1211 time(s) in 1036 post(s)
#3
I have modified connection string in web.conf file ..now it's working fine.
Thanks for your information.
Topic Starter
  • madhav
  • Rank: YAF Forumling
  • Reputation:
    Neutral
    51.8%
  • Joined: 27/06/2019
  • Posts: 3
Forum Jump  
  • You cannot post new topics in this forum.
  • You cannot reply to topics in this forum.
  • You cannot delete your posts in this forum.
  • You cannot edit your posts in this forum.
  • You cannot create polls in this forum.
  • You cannot vote in polls in this forum.

About Us

The YAF.NET is an open source .NET forum project. YAF.NET is supported by an team of international developers who are build community by building community software.

Powered by Resharper Donate with PayPal button

Project Twitter Updates

Copyright © YetAnotherForum.NET & Ingo Herbote. All rights reserved