tonkpills
  • Posts: 3
  • Joined: 11/12/2012
I currently a old version of YAF installed on a website with a page at root level (called Forums.aspx) that has a YAF forum control in it. YAF is installed in http://mysite.com/forum/  and the custom page is in http://mysite.com/Forums.aspx  so when I navigate to the different pages it is still navigating to http://mysite/Forum.aspx?g=topics&f=36 witch is fine.

But after upgrading the YAF to the latest one I'm having an issue with the links in the control, now they are pointing to http://mysite.com/forum/Forums.aspx  instead of http://mysite.com/Forums.aspx . I have changed YAF.AppRoot to be ~/ and it works but then the theme CSS is /Themes/yafpro/theme.css instead of /forum/Themes/yafpro/theme.css so it stops working. Any ideas?

My config for the old site is:
<add key="YAF.ConfigPassword" value="*****" />
<add key="YAF.BoardID" value="1" />
<add key="YAF.EnableURLRewriting" value="false" />
<add key="YAF.DatabaseObjectQualifier" value="yaf_" />
<add key="YAF.DatabaseOwner" value="dbo" />
<add key="YAF.ProviderExceptionXML" value="ProviderExceptions.xml" />
<add key="YAF.UploadDir" value="~/forum/upload/" />
<add key="YAF.ProviderKeyType" value="System.Guid" />
<add key="YAF.Root" value="~/forum"/>
<add key="YAF.BaseUrl" value="~/" />
<add key="YAF.BaseUrlOverrideDomain" value="false" />

My config for the new site is:
<add key="YAF.ConfigPassword" value="*****" />
<add key="YAF.BoardID" value="1" />
<add key="YAF.EnableURLRewriting" value="false" />
<add key="YAF.UseSMTPSSL" value="false" />
<add key="YAF.DatabaseObjectQualifier" value="yaf_" />
<add key="YAF.DatabaseOwner" value="dbo" />
<add key="YAF.ConnectionStringName" value="yafnet" />
<add key="YAF.ProviderExceptionXML" value="ProviderExceptions.xml" />
<add key="YAF.AppRoot" value="~/forum" />
<add key="YAF.FileRoot" value="~/forum"/>
<add key="YAF.UploadDir" value="~/forum/upload/" />
<add key="YAF.ProviderKeyType" value="System.Guid" />
<add key="YAF.MobileUserAgents" value="iphone,ipad,midp,windows ce,windows phone,android,blackberry,opera mini,mobile,palm,portable,webos,htc,armv,lg/u,elaine,nokia,playstation,symbian,sonyericsson,mmp,hd_mini"/>
Sponsor
tonkpills
  • Posts: 3
  • Joined: 11/12/2012
Tried putting <add key="YAF.BaseUrl" value="~/" /> in the new configuration but with no avail, is this a depreciated configuration setting?
tonkpills
  • Posts: 3
  • Joined: 11/12/2012
Got it working by adding in the two keys below:
<add key="YAF.ServerFileRoot" value="~/forum" />
<add key="YAF.ClientFileRoot" value="~/forum" />

Hope this helps someone else.
Forum Jump  
  • You cannot post new topics in this forum.
  • You cannot reply to topics in this forum.
  • You cannot delete your posts in this forum.
  • You cannot edit your posts in this forum.
  • You cannot create polls in this forum.
  • You cannot vote in polls in this forum.

About Us

The YAF.NET is an open source .NET forum project. YAF.NET is supported by an team of international developers who are build community by building community software.

Powered by Resharper Donate with PayPal button

Project Twitter Updates

Copyright © YetAnotherForum.NET & Ingo Herbote. All rights reserved