Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.
Options
View
Go to last post Go to first unread
Offline GoldenHell  
#1 Posted : Friday, February 6, 2015 1:11:58 AM(UTC)
GoldenHell


Rank: YAF Forumling

Reputation:

Joined: 2/6/2015(UTC)
Posts: 2
Kazakhstan
Location: Karagandy

When i opening some YAF-->Pages-->*.acsx in constructor mode, i see somthing like this :
YapError.png

How can I FIX it ?
Sponsor
Online tha_watcha  
#2 Posted : Saturday, February 7, 2015 8:19:56 AM(UTC)
tha_watcha


Rank: YAF.NET Project Lead

Reputation:

Medals: Medal of Honor: Portal Puzzle Master: Portal Puzzle Master for DNNMedal of Honor Key: Given to pillars of the community who are key players in the YAF community and project.DNN Master: DNN Module ManBug Killer Medal of Honor: Medal for being a kick-ass bug killer!Medal of Honor for the Support King: Support King! Amazing asset to the YAF.NET Community.

Joined: 3/6/2010(UTC)
Posts: 3,736
Germany

Thanks: 70 times
Was thanked: 1149 time(s) in 979 post(s)
That can not be fixed most yaf controls do not support the design mode of Visual Studio.
Rss Feed  Atom Feed
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Notification

Icon
Error