kislay
  •  kislay
  • 54.2% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
2010-03-02T09:21:20Z
Hi All,
I have released published version of YAF v1.9.4 RC1 to my godaddy shared environment.I am getting the following error.It is working fine in my local dev environment.

Security Exception
Description: The application attempted to perform an operation not allowed by the security policy. To grant this application the required permission please contact your system administrator or change the application's trust level in the configuration file.

Exception Details: System.Security.SecurityException: That assembly does not allow partially trusted callers.

Source Error:

Line 19: <img src="~/images/YAFLogo.jpg" runat="server" alt="YetAnotherForum" id="imgBanner" /><br/>
Line 20: <form id="form1" runat="server" enctype="multipart/form-data">
Line 21: <YAF:Forum runat="server" ID="forum"></YAF:Forum>
Line 22: </form>
Line 23: </body>


Source File: d:\hosting\4376123\html\forum\default.aspx Line: 21

Stack Trace:

[SecurityException: That assembly does not allow partially trusted callers.]
ASP.default_aspx.__BuildControlforum() in d:\hosting\4376123\html\forum\default.aspx:21
ASP.default_aspx.__BuildControlform1() in d:\hosting\4376123\html\forum\default.aspx:20
ASP.default_aspx.__BuildControlTree(default_aspx __ctrl) in d:\hosting\4376123\html\forum\default.aspx:1
ASP.default_aspx.FrameworkInitialize() in App_Web_oltd92vy.3.cs:0
System.Web.UI.Page.ProcessRequest(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint) +56
System.Web.UI.Page.ProcessRequest() +80
System.Web.UI.Page.ProcessRequestWithNoAssert(HttpContext context) +21
System.Web.UI.Page.ProcessRequest(HttpContext context) +49
ASP.default_aspx.ProcessRequest(HttpContext context) in App_Web_oltd92vy.3.cs:0
System.Web.CallHandlerExecutionStep.System.Web.HttpApplication.IExecutionStep.Execute() +181
System.Web.HttpApplication.ExecuteStep(IExecutionStep step, Boolean& completedSynchronously) +75


I am clueless about this error.After googling i added trust level but it didn't work.
Please help me.
Thanks in advance.

Regards,
Kislay


Sponsor
kislay
  •  kislay
  • 54.2% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
2010-03-03T10:32:43Z
Please help me out. Is there any solution with some config entry.
logan
  •  logan
  • 100% (Exalted)
  • YAF Leader
2010-03-03T19:07:44Z
Select in Publish Web site screen
logan attached the following image(s):

test
kislay
  •  kislay
  • 54.2% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
2010-03-05T12:37:30Z
Many Many Thanks It's working
bhanu2217
2010-03-29T13:41:16Z
Thanks, i faced the same problem, its solved now 🙂
nazre
  •  nazre
  • 51.8% (Neutral)
  • YAF Forumling

About Us

The YAF.NET is an open source .NET forum project. YAF.NET is supported by an team of international developers who are build community by building community software.

Powered by Resharper Donate with PayPal button

Project Twitter Updates

Copyright © YetAnotherForum.NET & Ingo Herbote. All rights reserved