YAFLogo

wiwatdarakai
2008-11-16T17:43:56Z
Befor -I use yaf 1.9.1.8 Final

-I use other user (I have main project,It have forum)

-I use yafUserClass.cs

-I config yetnet

<CustomUserAssembly>TinyGecko.YAFIntegration.dll</CustomUserAssembly>

<CustomUserClass>TinyGecko.YAFIntegration.yafUserClass</CustomUserClass>

But now

-I use yaf 1.9.3

-I have problem other user.

-I have use other user same in v 1.9.1.8

-I hame error

Object reference not set to an instance of an object

in web config

<roleManager enabled="true" defaultProvider="YafRoleProvider">

<providers>

<clear/>

<add connectionStringName="HSROConnectionString" applicationName="YetAnotherForum" name="YafRoleProvider" type="YAF.Providers.Roles.YafRoleProvider"/>

</providers>

</roleManager>

<membership defaultProvider="AspNetSqlMembershipProvider">

<providers>

<clear/>

<add name="AspNetSqlMembershipProvider" connectionStringName="HSROConnectionString" applicationName="/" minRequiredPasswordLength="1" minRequiredNonalphanumericCharacters="0" requiresQuestionAndAnswer="false" requiresUniqueEmail="false" type="System.Web.Security.SqlMembershipProvider, System.Web, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a"/>

</providers>

</membership>

<anonymousIdentification enabled="true" cookieName=".ASPXANONYMOUS" cookieTimeout="43200" cookiePath="/" cookieRequireSSL="false" cookieSlidingExpiration="true" cookieProtection="All" cookieless="UseCookies"/>

<profile defaultProvider="mySqlProfileProvider" automaticSaveEnabled="true" enabled="true" inherits="YAF.Classes.Utils.YafUserProfile">

<providers>

<clear/>

<add name="mySqlProfileProvider" type="System.Web.Profile.SqlProfileProvider, System.Web, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a" connectionStringName="yafnet" applicationName="mynet"/>

</providers>

<properties>

<add name="HasMigrated" type="System.Boolean" defaultValue="false"/>

<add name="Culture" type="System.String" allowAnonymous="true" defaultValue="en-US"/>

<add name="Theme" type="System.String" defaultValue="" readOnly="false"/>

</group>

</properties>

</profile>

Sponsor
Jaben
  • Jaben
  • 100% (Exalted)
  • YAF Developer
2008-11-19T02:17:30Z
Which admin page? Can you explain where you got this error and provide the full Exception information?
UserPostedImage