YAFLogo

jmarnott
  • jmarnott
  • 54.2% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
2009-06-12T11:04:53Z
I just upgraded our forum from 1.9.1.8 to 1.9.3.

I am unable to login with my account and I cannot not change the password, (Says that it cannot find the account).

During the upgrade I used the upgrade config per the install.txt, and did follow the instructions. I can see the forum topics I just can not login.

Thanks,

James

Sponsor
hello1
  • hello1
  • 55.4% (Neutral)
  • YAF Forumling
2009-06-12T11:20:08Z
try restoring your database if u have a backup

where do we put the username and password for database during the installation

i know we are supposed to put connection string inside db.comfig but i don't know the format and also don't know about the user pass

help would be appreciated

thx

jmarnott
  • jmarnott
  • 54.2% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
2009-06-12T11:22:50Z
<add name="yafnet" connectionString="data source=(name of server);initial catalog=(name of database);user id=(username);pwd=(password)" />
hello1
  • hello1
  • 55.4% (Neutral)
  • YAF Forumling
2009-06-12T11:37:24Z
thx it works, however i have to remove "integrated security=SSPI" from the db.config i don't have a good feeling about it maybe someone experienced can explain

although i am also stuck at your problem

i was upgrading from 1.9.1.8

i am stuck at the create forum installation screen where it asks for

Create New Admin User

Use Existing User

i says username is invalid and does not represent a current user in the membership store

are u also stuck here ??

jmarnott
  • jmarnott
  • 54.2% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
2009-06-12T11:56:29Z
sorry I am not... I am actually doing an upgrade so I am not creating a new forum.. The last issue I had is that the upgrade failed during the migration of my user accounts because it timed out.

Is there a place that you can set the time out.

Thanks,

James

jmarnott
  • jmarnott
  • 54.2% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
2009-06-12T12:00:17Z
All integrated security=true is ask the SqlClient to use the Window identity from the calling thread. So basically will imitate the thread that is calling it.

Thanks,

James

hello1
  • hello1
  • 55.4% (Neutral)
  • YAF Forumling
2009-06-12T12:50:12Z
thx for the help buddy, my forum is working now, i was also upgrading

are you using direct access to migrate the data of your databases,

if so u can try to restore from a .bak file, most hosts backup MSSQL databases or maybe you can also ask your hosting provider

jmarnott
  • jmarnott
  • 54.2% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
2009-06-12T13:09:05Z
We actually host our own, and I have a backup.. We just have over 5000 users.. so I had to increase the time out in the web.config

Thanks,

James